CI KTÓRZY DO NAS ZAGLĄDAJĄ
niedziela, 29 maja 2016
Czy tylko Francuzi ... ???
Ostatnio przeczytaliśmy dane z badań rynku spożycia serów w Europie. Tak dla ciekawych i może dla zawstydzenia czytających podamy bardzo wiele mówiące liczby. Porównanie spożycia serów ,,przemysłowych'' kupowanych z reguły w supermarketach i spożywanie SERÓW PRAWDZIWYCH czyli tych robionych z prawdziwego mleka przez serowarów z reguły w małych serowniach. Dla jaskrawości przekazu FRANCJA - SPOŻYCIE SERÓW PRAWDZIWYCH 52%
POLSKA - SPOŻYCIE SERÓW PRAWDZIWYCH 4%
Uprzedzając Wasze myślenie dla wyszukania wymówki, dodamy że już w tej chwili w Polsce nie ma problemu z dostępnością SERÓW PRAWDZIWYCH. Jeśli chodzi o jakość z pełną odpowiedzialnością możemy napisać Polskie sery ,,Farmerskie'' nie rzadko przewyższają jakością te francuskie czy holenderskie.
Nie chcemy się znęcać pisząc o składnikach używanych do spreparowania serów sprzedawanych i produkowanych na skalę przemysłową w polskich sklepach. W skrócie, jest w nich wszystko oprócz mleka.
wtorek, 24 maja 2016
W toku...
niedziela, 22 maja 2016
UWAGA !!! koniecznie obejżyj !!!
WIELBICIELOM uni jewropejskiej dedykujemy i namawiamy do wysłuchania wszystkich Euro-pasożytów, oraz tych którzy nimi nie są. Aby mieć dodatkowe argumenty w dyskusjach.
czwartek, 5 maja 2016
Wreszcie i do nas przyszła...
Subskrybuj:
Posty (Atom)