Gospodarstwo ,,Kozi Las" dobra wiadomość...
Dziś mamy wiadomość dla Tych którzy od długiego czasu pytają nas i namawiają ABYŚMY WRESZCIE URUCHOMILI SPRZEDAŻ WYSYŁKOWĄ NASZYCH SERKÓW. Od jakiegoś czasu sprawdzaliśmy metody pakowania i sposoby wysyłki które dawałyby gwarancję tego, że nasze sery dotrą do Was w doskonałym stanie. Sery pakujemy do wysyłki w opakowanie TERMOBOX czyli odpowiednio grube pudełko z twardego styropianu doskonale utrzymującego wewnątrz temperaturę i wilgotność, oraz zabezpieczającego przed uszkodzeniami fizycznymi. W pudełku pakowany razem z serami jest wkład chłodzący który utrzymuje w środku temperaturę poniżej 10*C. Serki przed spakowaniem do TERMOBOX'u każdy oddzielnie, zawijane są w specjalny dwuwarstwowy papier do serów. Paczka z odpowiednimi oznaczeniami wysyłana jest zależnie od miejsca do którego ma dotrzeć POCZTĄ POLSKĄ - przesyłka priorytetowa (maksymalnie w trzeciej dobie jest doręczona) oraz w niektórych przypadkach (jeśli jest taka możliwość) PRZESYŁKĄ KONDUKTORSKĄ tu paczka dochodzi do adresata w kilka godzin, jednak wymaga od zamawiającego zaangażowania. Adresat musi w swoim mieście pofatygować się na dworzec kolejowy o wyznaczonej godzinie i odebrać paczkę z pociągu. Troszkę wymaga to poświęcenia ale za to serki wyjęte RANO z dojrzewalni możecie jeść już WIECZOREM w czasie kolacji przy świecach, popijając doskonałym winem : )
O ostatecznej decyzji O SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ naszych wyjątkowych serków zadecydował mail od naszego klienta z Krakowa (dla nas drugi koniec Polski) Dostaliśmy zgodę na zacytowanie tego listu : )
Witam.
Jak zobaczyłem tak starannie opakowane sery, to wiedziałem, że
muszą być wyjątkowe. A jak zjadłem Sainte-Maure, to wiedziałem, że w
Lidzbarku musieliście nagrodę dostać. ZASŁUŻENIE .
Chciałem nowe zamówienie złożyć.
Chabichou, 6 sztuk
Valencay, 6 sztuk
twarożek 400g, naturalny, 1 porcja
Kiedy może Pan wysłać? Pozdrawiam
Jacek P........
P.S.
Sery w przetrzymanej paczce są dobre. Teraz wiemy, że nawet
tygodniowa dostawa w ciepłym klimacie serom nie szkodzi. Jak serowar ma
czyste ręce, to żaden ser nie jest zepsuty, prawda?
Tak więc zapraszamy miłośników i znawców sera do składania zamówień. Adres e-mail i numer telefonu na pasku obok : )
Wspaniale!! już siadam do skrobania maila z zamówieniem. :)
OdpowiedzUsuńSerdeczności :)
Ale sobie słodzicie :D
OdpowiedzUsuńO tak, u nas jest wielokroć więcej cukru i wazeliny niż na innych blogach. Po prosty aż...
Usuńsłodzcie sobie ile się da ...zasługujecie na to!!!
Usuń